Okuyorum projesi kapsamında Din Öğretimi Genel Müdürlüğünden talep etmiş olduğumuz kitaplarımız geldi.

Okuyorum projesi kapsamında talep etmiiş olduğumuz kitaplarımız  Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından okulumuza   gönderildi

16.05.2023 163

16-05-202316-05-202316-05-2023Müdür başyardımcımız Aysel TÜRCAN Koordinatörlüğünde Din Öğretimi Genel Müdürlüğünden  okuyorum projesi kapsamında talep etmiş olduğumuz kitaplarımız geldi. Edebiyat öğretmenimiz Kadir AKCEVİZ tarafından projede görev alan öğrencilerimize dağıtıldı. Rasim ÖZDENÖREN'in Müslümanca Düşünce Üzerine Denemeler adlı kitap ile proje okumalarına başlandı.