Alper ÇETİNKAYA - Okul Müdürü

1989´da İzmir´de doğdum. Liseyi Gümüşhane Mareşal Fevzi Çakmak Öğretmen Lisesi´nde, üniversiteyi Uludağ Üniversitesi Fen-edebiyat Fakültesi Tarih bölümünde bitirdiim. Yüksek Lisans eğitimimi Celal bayar üniversitesi kamu yönetimi alanında bitirdim. İkinci lisans olarak da Anadolu Üniversitesi Türk dili ve edebiyatı bölümünü bitirdim. İlk öğretmenlik görevime 2013´te Şuhut Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde başlayıp Şuhut Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şuhut Anadolu Lisesi´nde devam ettim. Şuhut Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde Müdür Yardımcılığı, Afyonkarahisar Tobb Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Müdür Başyardımcılığı yaptım. Şuanda İscehisar Faruk Öksüz Anadolu İmam Hatip lisesi Müdürlüğü yapmaktayım. Evli ve 1 kız çocuğu sahibiyim.